Solved Edge - Wash. Post Website flashes front page then reverts to topic list only (see image in post)


maineiac13

New member
Local time
3:49 AM
Posts
4
OS
Windows 11 Pro
When I open www.washingtonpost.com in Edge the front page initially flashes with the correct content but then immediately just lists topics only. I have cleared WAPO cookies, etc, restarted the computer to no avail. When I use Chrome, there is no problem. I have not found this problem with other websites on Edge at this point. This problem started a few days ago as it was working fine before then. See the image attached for what is left after the initial link to WAPO. Any thoughts or ideas about what is happening or how to cure this?

Thanks, Ken
 
Windows Build/Version
21H2 (OS Build 22000.675)

Attachments

  • WAPO.jpg
    WAPO.jpg
    62.5 KB · Views: 2

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Dell XPS 8950
    CPU
    i7-12700K
    Memory
    16 GB
    Monitor(s) Displays
    Dell UltraSharp U4021QW
    Screen Resolution
    5120x2160

Fabler2

Well-known member
Power User
VIP
Local time
8:49 AM
Posts
2,015
OS
Win 11 Pro & Dev.
It opens ok for me and used your link. Do you open from a bookmark?
 

My Computers

System One System Two

  • OS
    Win 11 Pro & Dev.
    Computer type
    Laptop
    Manufacturer/Model
    ASUS VivoBook
    CPU
    AMD Ryzen 7 3700U with Radeon Vega Mobile Gfx
    Motherboard
    ASUSTeK COMPUTER INC. X509DA (FP5)
    Memory
    12GB
    Graphics Card(s)
    RX Vega 10 Graphics
    Monitor(s) Displays
    Generic PnP Monitor (1920x1080@60Hz)
    Screen Resolution
    1920x1080@60Hz
    Hard Drives
    INTEL SSD 660p 512GB NVMe
    Internet Speed
    25 Mbps
    Browser
    Edge
    Antivirus
    Defender
  • Operating System
    Windows 11
    Computer type
    Laptop
    Manufacturer/Model
    ACER
    CPU
    AMD Ryzen 7 5800H / 3.2 GHz
    Motherboard
    CZ Scala_CAS (FP6)
    Memory
    16 GB (2 x 8 GB) DDR4 SDRAM 3200 MHz
    Graphics card(s)
    NVIDIA GeForce RTX 3060 6 GB GDDR6 SDRAM
    Sound Card
    Realtek Audio. NVIDIA High Definition Audio
    Monitor(s) Displays
    15.6" LED backlight 1920 x 1080 (Full HD) 144 Hz
    Screen Resolution
    1920 x 1080 (Full HD)
    Hard Drives
    1.024 TB SSD M.2 2280 - Samsung
    PSU
    180 Watt, 19.5 V
    Mouse
    Logitech
    Internet Speed
    25 Mbps
    Browser
    Edge
    Antivirus
    Defender

maineiac13

New member
Thread Starter
Local time
3:49 AM
Posts
4
OS
Windows 11 Pro
I do not use a bookmark. And for me when I click on the link I get the problem noted. So it is obviously a problem related to something specific to my computer.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Dell XPS 8950
    CPU
    i7-12700K
    Memory
    16 GB
    Monitor(s) Displays
    Dell UltraSharp U4021QW
    Screen Resolution
    5120x2160

mackie

Active member
Member
Local time
3:49 AM
Posts
113
Location
Maryland U.S.
OS
Windows 11/Linux Mint
Have you tried another browser (like Firefox) to see if problem is specific to Edge?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11/Linux Mint
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Dell Optiplex 960
    CPU
    Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz x 2
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    Intel 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller
    Monitor(s) Displays
    HP x22LED
    Hard Drives
    Crucial 250 GB SSD

mackie

Active member
Member
Local time
3:49 AM
Posts
113
Location
Maryland U.S.
OS
Windows 11/Linux Mint
Have you tried another browser (like Firefox) to see if problem is specific to Edge?
Opps sorry.... I see you already have.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11/Linux Mint
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Dell Optiplex 960
    CPU
    Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz x 2
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    Intel 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller
    Monitor(s) Displays
    HP x22LED
    Hard Drives
    Crucial 250 GB SSD

mackie

Active member
Member
Local time
3:49 AM
Posts
113
Location
Maryland U.S.
OS
Windows 11/Linux Mint
Have you tried clearing cache, cookies and browsing history?
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11/Linux Mint
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Dell Optiplex 960
    CPU
    Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz x 2
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    Intel 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller
    Monitor(s) Displays
    HP x22LED
    Hard Drives
    Crucial 250 GB SSD

CornishRattler

Well-known member
Pro User
VIP
Local time
8:49 AM
Posts
1,818
Location
Cornwall UK
OS
Windows 11 Pro Beta, 11 Dev, W10 VHDX Triple Boot
Link opens for me fine
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11 Pro Beta, 11 Dev, W10 VHDX Triple Boot
    Computer type
    Laptop
    Manufacturer/Model
    Dell Alienware M15 Ryzen Edition R6
    CPU
    AMD Ryzen™ 9 5900HX
    Memory
    32GB
    Graphics Card(s)
    NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 8GB GDDR6
    Hard Drives
    1 x Samsung 980 Pro 1TB
    1 x Samsung 970 Evo Plus 1TB

mackie

Active member
Member
Local time
3:49 AM
Posts
113
Location
Maryland U.S.
OS
Windows 11/Linux Mint
Have you tried clearing cache, cookies and browsing history?
Sorry again... see you have done. I gotta get a cup o coffee.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11/Linux Mint
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Dell Optiplex 960
    CPU
    Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00 GHz x 2
    Memory
    8 GB
    Graphics Card(s)
    Intel 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller
    Monitor(s) Displays
    HP x22LED
    Hard Drives
    Crucial 250 GB SSD

RFS

Well-known member
Member
VIP
Local time
8:49 AM
Posts
275
Location
Derbyshire, UK
OS
Windows 11 Home
What extensions do you have on Edge? Any ad-blockers for example?
 
Last edited:

My Computers

System One System Two

  • OS
    Windows 11 Home
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Self-build
    CPU
    Intel I3-10100
    Motherboard
    MSI H410M-PRO
    Memory
    16 GB
    Graphics Card(s)
    Nvidia GT 1030
    Sound Card
    Motherboard default
    Monitor(s) Displays
    Philips 27 inch
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    Samsung EVO 970 NVMe SSD 256 Gb
    Samsung QVO 870 SATA SSD 2 Tb
    PSU
    ATX 450W
    Keyboard
    Logitech
    Mouse
    Logitech Wireless
    Internet Speed
    930 Mb down / 120 Mb up
    Browser
    Edge
    Antivirus
    Windows Defender
    Other Info
    Microsoft Office 2021 Plus
  • Operating System
    Windows 11 Home
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Self-build
    CPU
    Intel i3-8100
    Motherboard
    Gigabyte Z370 D3
    Memory
    16 Gb
    Graphics card(s)
    Nvidia GT 720
    Sound Card
    Motherboard default
    Monitor(s) Displays
    Philips 27-inch
    Screen Resolution
    1920x1080
    Hard Drives
    Samsung 960 NVMe SSD 256 Gb
    Seagate 2 Tb HDD
    PSU
    ATX 450W
    Mouse
    Logitech Wireless
    Keyboard
    Microsoft
    Internet Speed
    930 Mb down / 120 Mb up
    Browser
    Edge
    Antivirus
    Windows Defender

maineiac13

New member
Thread Starter
Local time
3:49 AM
Posts
4
OS
Windows 11 Pro
I just tried without any extensions. The 'good news' is that I now can see ads on that page...but still nothing else. LOL
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Dell XPS 8950
    CPU
    i7-12700K
    Memory
    16 GB
    Monitor(s) Displays
    Dell UltraSharp U4021QW
    Screen Resolution
    5120x2160

maineiac13

New member
Thread Starter
Local time
3:49 AM
Posts
4
OS
Windows 11 Pro
Well I went ahead and again deleted all history, etc and this time that worked!! Go figure.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Dell XPS 8950
    CPU
    i7-12700K
    Memory
    16 GB
    Monitor(s) Displays
    Dell UltraSharp U4021QW
    Screen Resolution
    5120x2160

Latest Tutorials

Latest Support Threads

Top Bottom