Issue with syncing in Microsoft Edge


CLS

Active member
Local time
4:43 PM
Posts
62
OS
Windows 11 Pro
I am having issues with syncing in Microsoft Edge. When I turn it on and then close Edge and open it again, the syncing is turned off.

I am running the latest version of Edge. Additionally, I am using the latest version of Windows 11. I noticed the problem after the latest version of Edge.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    ASUS ExpertCenter PN53
    CPU
    Ryzen 7 6800H
    Motherboard
    ASUS PN53
    Memory
    Kingston Fury Impact 32 GB
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon 680M (AMD Rembrandt - Internal GPU)
    Sound Card
    SoundBlaster Play! 3
    Monitor(s) Displays
    Dell U3223QE
    Screen Resolution
    4K (3840x2160)
    Hard Drives
    Samsung NVMe SSD 990 Pro 1 TB
    Samsung NVMe SSD 980 Pro 1 TB
    PSU
    External power supply 150W
    Case
    Mini PC
    Cooling
    Build-in fan (speed 1600 RPM Quiet mode)
    Keyboard
    Logitech MX Keys Mini (graphite)
    Mouse
    Logitech M705
    Internet Speed
    1000/1000 Mbit
    Browser
    Microsoft Edge
    Antivirus
    Windows Defender
Where are you turning it off?

Have you followed this?

 

My Computers

System One System Two

  • OS
    Windows 11 Pro 23H2 Build: 22631.3593
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    Sin-built
    CPU
    Intel(R) Core(TM) i7-4770K CPU @ 3.50GHz (4th Gen?)
    Motherboard
    ASUS ROG Maximus VI Formula
    Memory
    32.0 GB of I forget and the box is in storage.
    Graphics Card(s)
    Gigabyte nVidia GeForce GTX 1660 Super OC 6GB
    Sound Card
    Onboard
    Monitor(s) Displays
    4 x LG 23MP75 1 x 24" LG M38H 1 x 32" LF6300 TV Monitor 1 x Wacom Pro 22" Tablet
    Screen Resolution
    All over the place
    Hard Drives
    2 x WD something Something 8TB HDD's / 2 x WD something Something 4TB HDD's / 1 x EVO 1TB SSD / 2 x QVO 1TB SSD's / 1 x EVO 250 GB SSD / 2 x QVO 1TB (External Hub) / 1 x EVO 1TB (Portable Backup Case)
    PSU
    Silverstone 1500
    Case
    NZXT Phantom 820 Full-Tower Case
    Cooling
    Noctua NH-D15 Elite Class Dual Tower CPU Cooler / 6 x EziDIY 120mm / 2 x Corsair 140mm somethings / 1 x 140mm Thermaltake something / 2 x 200mm Corsair.
    Keyboard
    Corsair K95 / Logitech diNovo Edge Wireless
    Mouse
    Logitech G402 / G502 / Mx Masters / MX Air Cordless
    Internet Speed
    100/40Mbps
    Browser
    All sorts
    Antivirus
    Kaspersky Premium
    Other Info
    I’m on a horse.
  • Operating System
    Windows 11 Pro 22621.2215
    Computer type
    Laptop
    Manufacturer/Model
    LENOVO Yoga 7i EVO OLED 14" Touchscreen i5 12 Core 16GB/512GB
    CPU
    Intel Core 12th Gen i5-1240P Processor (1.7 - 4.4GHz)
    Memory
    16GB LPDDR5 RAM
    Graphics card(s)
    Graphics processor is an Intel Iris Xe
    Sound Card
    optimized with Dolby Atmos®
    Screen Resolution
    QHD 2880 x 1800 OLED
    Hard Drives
    M.2 512GB
    Other Info
    …still on a horse.
Where are you turning it off?

Have you followed this?

Yes, I have followed this instruction. I do not turn it off, it's edge that doing it. I sign in and can see that I'm logged on. But when I close edge and then start it again then I see I'm not logged on. This started to happen after I installed the latest version of Edge.
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    ASUS ExpertCenter PN53
    CPU
    Ryzen 7 6800H
    Motherboard
    ASUS PN53
    Memory
    Kingston Fury Impact 32 GB
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon 680M (AMD Rembrandt - Internal GPU)
    Sound Card
    SoundBlaster Play! 3
    Monitor(s) Displays
    Dell U3223QE
    Screen Resolution
    4K (3840x2160)
    Hard Drives
    Samsung NVMe SSD 990 Pro 1 TB
    Samsung NVMe SSD 980 Pro 1 TB
    PSU
    External power supply 150W
    Case
    Mini PC
    Cooling
    Build-in fan (speed 1600 RPM Quiet mode)
    Keyboard
    Logitech MX Keys Mini (graphite)
    Mouse
    Logitech M705
    Internet Speed
    1000/1000 Mbit
    Browser
    Microsoft Edge
    Antivirus
    Windows Defender
I found a new update for MS Edge today. The issue seems to be resolved now. Thanks god!
 

My Computer

System One

  • OS
    Windows 11 Pro
    Computer type
    PC/Desktop
    Manufacturer/Model
    ASUS ExpertCenter PN53
    CPU
    Ryzen 7 6800H
    Motherboard
    ASUS PN53
    Memory
    Kingston Fury Impact 32 GB
    Graphics Card(s)
    AMD Radeon 680M (AMD Rembrandt - Internal GPU)
    Sound Card
    SoundBlaster Play! 3
    Monitor(s) Displays
    Dell U3223QE
    Screen Resolution
    4K (3840x2160)
    Hard Drives
    Samsung NVMe SSD 990 Pro 1 TB
    Samsung NVMe SSD 980 Pro 1 TB
    PSU
    External power supply 150W
    Case
    Mini PC
    Cooling
    Build-in fan (speed 1600 RPM Quiet mode)
    Keyboard
    Logitech MX Keys Mini (graphite)
    Mouse
    Logitech M705
    Internet Speed
    1000/1000 Mbit
    Browser
    Microsoft Edge
    Antivirus
    Windows Defender

Latest Support Threads

Back
Top Bottom